Maden

Hos Kirstines Køkken laves mad til fester og glade gæster, og jeg gør en dyd ud af at tilstræbe, at du får den bedste madoplevelse. God mad tager tid, og det er en tid, jeg gerne tager, og alt er naturligvis hjemmelavet og lavet fra bunden af friske råvarer. Dette gør, at jeg med god samvittighed kan servere maden, og at du med god samvittighed kan vælge at lade mig stå for maden til din fest.

Jeg tilbyder buffeter til alle former for festlige lejligheder og kan skræddersy menuen, så den passer lige til dig. Derudover bliver jeg så glad, hvis du selv kan sørge for desserten:-)

Der kan desuden laves særaftaler, så kontakt mig, hvis duhar en god mad-idé, som jeg skal hjælpe med at føre ud i livet.

Og hvad er det så for noget mad?

Når jeg laver mad, er smagen og farverne i fokus. Jeg elsker at lade mig inspirere, og jeg er især glad for de varme krydderier fra mellemøsten og Indien, men også brugen af simple, gode råvarer fra Middelhavslandene.

Jeg sammensætter en menu til jer, som vi kan tage udgangspunkt i, og sammen finder vi frem til den endelige resultat. Hvis I har nogle særlige ønsker mht. ingredienser, finder vi selvfølgelig også ud af det.