Maden

Hos Kirstines Køkken laves mad til fester og glade gæster, og jeg gør en dyd ud af at tilstræbe, at du får den bedste madoplevelse. God mad tager tid, og det er en tid, jeg gerne tager, og alt er naturligvis hjemmelavet og lavet fra bunden af friske råvarer. Dette gør, at jeg med god samvittighed kan servere maden, og at du med god samvittighed kan vælge at lade mig stå for maden til din fest.

Jeg tilbyder buffeter til alle former for festlige lejligheder og kan skræddersy menuen, så den passer lige til dig. Derudover bliver jeg så glad, hvis du selv kan sørge for desserten:-)

Der kan desuden laves særaftaler, så kontakt mig, hvis du har en god mad-idé, som jeg skal hjælpe med at føre ud i livet.

Og hvad er det så for noget mad?

Altså, hvis I har nogle særlige ønsker mht. ingredienser, må I endelig sige til.
Ellers kan det fx være:

Kød

Laksetatar m. ristet rugbrødBanner5 - thaimarinerede tigerrejer
Thaimarinerede tigerrejer
Varmrøget laks (fra Mølle Fisk, Bønnerup)
Bagt laks med diverse gode sager

Kylling m. dijon og sesam
Kylling m. hyldeblomst, rosmarin og hvidløg
Kylling i hyld og hvidvin
Thai kylling (hvidløg, chili, ingefær, lime)
Kylling marineret med hvidløg, lime og estragon
Kylling med sennep, honning og timian

Langtidsstegt oksecuvette/culotte/oksefilet/nakkefilet/lam
Arabiske lammedeller (+ 10 kr.pr.kuvert)

Kartofler

Ovnkartofler med aïoli
Kartofler vendt i en grov pesto
Kartoffelsalat med årstidens grønt
Kartofler i en creme af rygeost med forårsgrønt
Kartofler i tahin/hvidløg/citroncreme

Mættende salater

Tabuleh (bulgur med i hvert fald tomat, agurk, forårsløg, saltede mandler og masser af citron og persille)
Bagte rodfrugter med chili og gedefeta
Kikærtesalat af en art
Bønnesalat af en art

Lette salater

Tomatsalat m. grov pesto
En grøn salat med alt muligt lækkert og smukt!
Spidskålsalat m. fx æbler, gedefeta og græskarkerner
Rødbeder eller blomkål i tahincreme
Råmarinerede blomkål og gulerødder

“Sæson og surprise”

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer tryller jeg salater frem, du måske aldrig har set før. Det eneste, jeg skal vide på forhånd, er, om det skal være lette eller mættende salater.

Dyppelser

Oliventapenade  pesto (rød/grøn)
Hummus (alm. + med gulerod eller rødbede)
Artiskokcreme
Romescosauce (spansk peberfrugtedip)

Brød

Langtidshævet brød med rug- grahams- eller speltmel

Mellemøstligt inspireret buffet

Arabiske frikadeller
Kylling i valnøddecreme
Kartofler i tahincreme
Tabouleh (bulgur med i hvert fald tomat, agurk, forårsløg, saltede mandler og masser af citron og persille)Banner3 - Humus
Linsesalat med masser af spidskommen
Grøn salat m. koriander/nøddemix

Langtidshævet brød med hummus og baba ghanoush (auberginedip)

Juleinspireret buffet

Marinerede sild m. tilbehør
Varmrøget laks
Andebryst m. rodfrugter og valnødder
Lammedeller
Brunede kartofler
Tabouleh m. rødbede, granatæble og mynte
Appelsinsalat m. fennikel og rødløg
Spidskålsalat m. gedefeta, æbler og græskarkerner

Langtidshævet brød m. dyppelse

Rugbrød og smør